Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Τήνος: Κάλεσμα για Τετάρτη 17/7 - ΔΤ Α' ΕΛΜΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην Τήνο θα μαζευτούμε την Τετάρτη 17/7 στις 21:00 στην Εξέδρα ώστε να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για τις συνέπειες του πολυνομοσχεδίου που θα ψηφίζεται εκείνη την ώρα.

Δελτίο Τύπου - Κάλεσμα για Τετάρτη 17/7 και Πέμπτη 18/7

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Α΄ Κυκλάδων χαιρετίζει όλες και όλους που συμμετείχαν στη σημερινή δυναμική και ελπιδοφόρα απεργιακή συγκέντρωση και διαδήλωση των πρωτοβάθμιων σωματείων στους δρόμους της Ερμούπολης. Δίνουν τη δύναμη για να συνεχιστεί ο αγώνας για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, που εξαθλιώνει το λαό. Για να συνεχιστεί ο αγώνας μέχρι την τελική ΝΙΚΗ!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Α' Κυκλάδων για το αμέσως επόμενο διάστημα:
Καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές μας και τους γονείς τους, τους συνταξιούχους, τα σωματεία και τους εργαζόμενους, όλο το λαό της Σύρου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη, 17 Ιούλη, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, στις 20.00 το βράδυ, στην πλατεία Μιαούλη.
Καλεί σε Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 18 Ιούλη, στις 20.00 το βράδυ, στο συγκρότημα Γυμνασίων στον Ξηρόκαμπο, τα σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τους γονείς και τη νεολαία του νησιού, για σχεδιασμό και οργάνωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων ενάντια στη βάρβαρη πολιτική της Κυβέρνησης.
Όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε η δύναμη που θα νικήσει!

Από το Δ.Σ. Της Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου